Skatepark Construction: Lynch Family Skatepark (Charles River) Boston, MA

[av_one_half first]
[av_heading heading=’Skatepark Construction: Lynch Family Skatepark (Charles River) Boston, MA’ tag=’h4′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Our crew has begun skatepark construction on the Lynch Family Skatepark located on the Charles River in Boston Massachusetts.  Too learn more head over to the official website .
[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_half]
[av_video src=’https://youtu.be/hU3RcCJzk3s’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]
[/av_one_half]

[av_one_half first]
[av_social_share title=’Share this entry’ style=” buttons=” share_facebook=” share_twitter=” share_pinterest=” share_gplus=” share_reddit=” share_linkedin=” share_tumblr=” share_vk=” share_mail=”][/av_social_share]
[/av_one_half]

[av_one_half]

[av_masonry_gallery ids=’13810,13811,13812,13813,13814′ items=’24’ columns=’2′ paginate=’pagination’ size=’flex’ gap=’large’ overlay_fx=’active’ caption_elements=’none’ caption_display=’always’ container_links=” id=”]

[/av_one_half]